Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren en opslagruimtes
  • Gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages
  • Verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen
  • Recreatievoorzieningen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen
  • Nutsvoorzieningen zoals energiecentrales en rioolwaterzuiveringsinstallaties

Als Koks Bouw en Interieur utiliteitsprojecten uitvoert als hoofdaannemer wordt daarbij samengewerkt met gespecialiseerde onderaannemers op het gebied van onder meer betonwerk, staalconstructie en wandbeplating. Omdat bij utiliteitsprojecten soms tientallen partijen betrokken zijn, is zorgvuldige coördinatie van groot belang. Als hoofdaannemer organiseren wij daarom frequent bouwvergaderingen met alle betrokken partijen.

Wij denken graag met u mee. Door middel van een transparant concept is het regelmatig goedkoper bouwen zonder de kwaliteit die wij na streven uit het oog te verliezen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Keurmerk
Om de kwaliteit en garantie te waarborgen is Koks Bouw & Interieur aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouw Garant. De medewerkers van Koks Bouw & Interieur zijn getraind op het herkennen van gevaren en het voorkomen van ongevallen. Met trots dragen we het VCA** keurmerk en hebben alle medewerkers BHV.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Naast strikte eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid stelt Koks Bouw & Interieur ook eisen aan de arbeidsomstandigheden voor gezondheid van onze medewerkers en aan het milieu. Wij gebruiken voor onze projecten zoveel mogelijk duurzame materialen en scheiden het afval. Daarnaast nemen we restmateriaal en overtollig materiaal mee terug om dit de juiste hergebruikbestemming te geven.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent bouwen, verbouwen en/of interieurbouw op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Koks Bouw & Interieur.

REFERENTIES

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Jeroen Koks