Dakopbouw, dakkapel of dakraam

Heeft u behoefte aan meer ruimte en/of lichtval? Dan kan een dakopbouw, dakkapel of een dakraam in veel gevallen uitkomst bieden.

Heeft u behoefte aan meer ruimte dan kan een nokverhoging of dakopbouw een interessante keuze zijn. Deze opties kunnen een extra verdieping mogelijk maken waardoor uw eindelijk kunt genieten van een hobbyruimte, (extra) kinderkamer of opslagruimte.

  • Bij een woning voorzien van een plat dak is een opbouw over de gehele verdieping een mooie optie,
    hierdoor krijgt u er flink wat m²/m³ bij
  • Het is ook mogelijk om een bestaand schuin dak op te hogen, de zijgevels door te trekken en de nok hoger te maken
  • Een bestaand dakterras is ook een goede optie voor extra leefruimte

Uiteraard kan de dakopbouw geheel naar eigen wens worden ingedeeld en uitgevoerd. Geheel afhankelijk van uw budget, kunnen wij uw dakopbouw natuurlijk op diversen afwerkingsniveaus opleveren.

Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van een dakkapel? Maak dan eens een telefonische afspraak of maak een afspraak bij Koks Bouw & Interieur in Alphen zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Wij maken een dakkapel voor het grootste deel in onze werkplaats, zodat de bouwtijd ter plaatse zo kort mogelijk is. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel in bijna alle gevallen binnen een dag geplaatst kan worden.

De afwerking van een dakkapel kan zowel aan de binnen- als buitenzijde op diverse manieren worden verwerkt. Buiten afwerkingen worden uitgevoerd in hout, plaatmateriaal, volkern plaatmateriaal en zinken bekleding. Door de toepassing van een bepaald materiaal kan een dakkapel een woning meer accentueren en sieren. Afwerking aan de binnenkant wordt voornamelijk aangepast aan de bestaande situatie door middel van stukadoorswerk of interieur timmerwerk zodat de dakkapel een vast deel van de ruimte wordt. Als er een vergunning moet worden aangevraagd dan kunnen wij u daar natuurlijk bij helpen.

Met een dakraam maakt u van elke donkere zolderkamer een kamer met veel daglicht. Wij leveren en monteren de dakramen zelf zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Voorafgaand bekijken we samen de mogelijkheden zodat we zeker weten dat het eindresultaat zal bevallen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij werken met de kwaliteitsmerken Velux en Fakro. Mocht u echter de voorkeur hebben voor een ander merk dan denken we graag met u mee.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent bouwen, verbouwen en/of interieurbouw op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Koks Bouw & Interieur.

REFERENTIES

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Jeroen Koks