Over Koks Bouw & Interieur

Familiebedrijf Koks Bouw & Interieur realiseert al tientallen jaren de meest uiteenlopende bouwprojecten voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Jeroen Koks staat samen met zijn vrouw Andrea aan het roer van dit bedrijf. Samen met hun vaste team aan medewerkers staan zij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en fijne communicatie tijdens (ver)bouw en interieurbouwprojecten. Koks Bouw & Interieur is met en bedrijfspand en tevens compleet ingerichte werkplaats gevestigd in Alphen Noord-Brabant.

Onze werkwijze
Bent u op zoek naar een aannemer, bouwbedrijf en/of interieurbouwer die zowel voor, tijdens en na een project net zo betrokken is als u? Neem dan contact op met Koks Bouw en Interieur. Gedurende alle fasen binnen een project wordt er met u meegedacht en ons team van vakmensen is pas tevreden als u dat ook bent!

Bij ons profiteert u van

  • Kennismakingsgesprek; wij komen graag bij u op locatie langs, of maken waar gewenst een afspraak bij ons op kantoor, om al uw wensen en ideeën te bespreken.

  • Inventarisatie van uw wensen; Op basis van het overzicht van wensen en keuzes sturen wij u een vrijblijvende offerte toe.

  • Offerte; u ontvangt uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, een geheel vrijblijvende offerte.

  • Opdrachtbevestiging; wanneer u akkoord gaat met ons voorstel ontvangt u een opdrachtbevestiging ter ondertekening.

  • Planning; wij werken al vele jaren nauw samen met vaste onderaannemers. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn zodat alles volgens planning verloopt.

  • Tussentijds contact; wij koppelen uw aan een vast contactpersoon gedurende het project. Tussentijds bespreken wij regelmatig de voortgang.

  • Oplevering; na oplevering nemen wij alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zoals voorafgaand afgesproken zijn uitgevoerd.

  • Betalingsregeling; wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. In de opdrachtbevestiging staat het aantal betaaltermijnen vermeld. Dit is afhankelijk van de aanneemsom en de bouwtijd.

Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk onze vacatures:

Koks Bouw & Interieur is altijd geïnteresseerd in mogelijke nieuwe collega’s, voor zowel bouw als interieurbouw, om het team te versterken.  Interesse of op zoek naar meer informatie? 

REFERENTIES

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Jeroen Koks