Interieurbouw

Koks Bouw & Interieur verzorgt uw interieur van begin tot eind en dit alle onder één dak. Een goed ontwerp is een belangrijk onderdeel binnen dit process. Het ontwerp kan zowel door u als door uw architect worden aangeleverd. Daarnaast heeft u ook de optie om dit door Koks Bouw & Interieur uit te laten werken, natuurlijk op basis van uw wensen. Na een definitive opdrachtbevestiging worden de voorlopige schetsen uitgewerkt in 3D projecties en technische tekeningen. Daarnaast maken we in overleg met uw een definitieve keuze omtrent de te gebruiken materialen. Dit doen we door middel van grote stalen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het resultaat.

Wij werken al vele jaren met een vast team van medewerkers waarbinnen natuurlijk ook diverse vakkundige meubelmakers en interieurbouwers een grote rol spelen. Zij gaan met enorm veel passie en plezier voor u aan de slag.

Onze werkzaamheden:

  • Keukens
  • Balies
  • Winkelinrichtingen
  • Kasten op maat
  • Wandmeubels
  • Lambrisering
  • Bars
  • Kantoor inrichtingen

Neem contact met ons op
Wij beschikken over een vast vakkundig team, een volledig ingerichte werkplaats en wij werken op locatie met eigen bedrijfsbussen en materieel. Kunnen we u van dienst zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Maatwerk keuken
U kiest voor een maatwerk meubel dat naar uw wensen en mogelijkheden wordt ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. De materialen die verwerkt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast werken we met vaste leveranciers voor plaatmateriaal, inbouwdelen en inbouwapparatuur zodat we u alle keuzes kunnen bieden en tevens de bijbehorende garanties.

Badkamermeubel op maat
Een passend badkamermeubel geeft naast de prachtige uitstraling ook veel gemak in het dagelijks gebruik. Badkamermeubels kunnen waar gewenst zwevend gemonteerd worden. De wasbakken monteren we op het blad of passend verzonken in het meubel. Hierdoor trekken we de sfeer van uw woning ook door in uw badkamer.

Maatwerk meubels
De sfeer van een maatwerk meubel is bepalend voor uw gehele woning. Een boekenkast, dressoir of tv-meubel kan bijvoorbeeld vervaardigt worden uit massief hout (Eiken, Kersen en Noten) of plaatmaterialen (MDF of gefineerde meubelplaten). Afwerkingsdetails voeren wij veelal uit in metaal, RVS, natuursteen, composiet of ceramiek.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent bouwen, verbouwen en/of interieurbouw op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Koks Bouw & Interieur.

REFERENTIES

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Jeroen Koks